Asea Redox Gezondheidscoach Niki

ASEA

Asea is een supplement met redox signaal moleculen. Deze moleculen worden door de mitochondriën van onze cellen aangemaakt en staan in voor celcommunicatie. Deze celcommunicatie zorgt ervoor dat wanneer er lichaamsweefsel beschadigd is, het lichaam weet waar het beschadigde cellen moet gaan herstellen of opruimen en vervangen met nieuwe cellen.

Ons lichaam maakt deze redox signaal moleculen wel zelf aan, maar naarmate we ouder worden, maken we steeds minder van deze moleculen aan. Hierdoor herstellen we steeds trager, ontsteken wondjes vaker, zijn we stijf na grotere inspanningen, zijn we sneller moe en hebben we meer slaap nodig om te herstellen. Door Asea in te nemen, wordt jouw lichaam weer jonger en zal je dus sneller herstellen (of het nu van sport, andere inspanning, een ontsteking of een operatie is), en sta je meer in je kracht. Je immuunsysteem verbetert, je hormoonproductie wordt beter geregeld en ook jouw uithoudingsvermogen verbetert.

Met de gepatendeerde techniek van Asea is dit het enige product ter wereld met redox signaal moleculen.

Renu 28

Renu 28 is ASEA Redox in gel-vorm en is bedoeld voor alle uitwendige beschadigingen, brandwonden, littekens, striemen, cellulite, verouderingsverschijnselen etc. De Renu 28 is 10 keer sterker geconcentreerd dan de ASEA Redox. De Redox moleculen uit de Renu 28 moeten namelijk door de huid heen geraken, terwijl de ASEA Redox meteen wordt opgenomen door onze slijmvliezen. Waarom 28? Tot we 30 jaar zijn vernieuwt onze huid zich om de 28 dagen. Dit vernieuwingsproces vertraagt naargelang we ouder worden. Wanneer we 50 jaar zijn  heeft onze huid 90 dagen nodig om te vernieuwen. Met Renu 28 versnel je de celvernieuwing met 16% en verbeter je de bloedcirculatie.  Het resultaat is dat je een egalere teint, een strakkere en beter gehydrateerde huid krijgt en dat littekens enorm verbeteren en (afhankelijk van de ernst) zelfs kunnen verdwijnen.

RENU ADVANCED

Dit is de cosmetica-lijn van ASEA. Deze bevat de Renu 28, een cleanser, een moisturizer en een serum. De cleanser bevat geen Redox, maar is uitzonderlijk mild voor de huid. De moisturizer bevat ook geen Redox; het hydrateert de huid en voelt heerlijk zacht aan. De serum daarentegen is heel sterk geconcentreerd met Redox moleculen en dient voor de probleemzones, zoals bijvoorbeeld puistjes, diepe groeven, rimpeltjes en littekens.

ASEA VIA 

Asea Via is het aanbod aan voedingssupplementen van Asea. Ze zijn uiterst kieskeurig en nauwkeurig te werk gegaan om supplementen te ontwikkelen die ons lichaam optimaal kan opnemen. Daar gebruiken ze biologische wholefoods voor.

Onze technologie is in korte tijd enorm geëvolueerd, maar ons lichaam heeft deze enorm snelle ontwikkeling niet gevolgd. Ons lichaam houdt nog het meest van echte voeding. Vitaminen in hun veilige matrix, met hun begeleidende stoffen. Om die reden is het dus vrij onzinning om gewoon een bepaalde vitamine of mineraal aan een bepaald product toe te voegen. Het is goede marketing, want zo lijkt het veel gezonder, maar eigenlijk zijn we er weinig mee.

Bij Asea stoppen ze niet zomaar losse vitaminen en mineralen in een pilletje. De wholefoods die ze gebruiken, bevatten uit zichzelf de juiste voedingsstoffen. Veel van deze wholefoods zijn superfoods; voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong met de sterkste concentratie van voedingsstoffen ter wereld.

Asea is…

 • Volledig biologisch
 • Glutenvrij
 • Vrij van GGO’s (genetisch gemodificeerd organisme)
 • Vegan

VIA SOURCE

De source is echt een bron van voeding en is een compleet superfood-supplement. Eigenlijk is het niet meer een normaal voedingssupplement met wat superfoods er in verwerkt. Dat is een sterk understatement. Via Source is samen met Asea Redox een absoluut powerteam. Asea Redox zorgt voor een optimale celgezondheid en optimale opname van voedingsstoffen, terwijl Via Source zo is opgesteld dat elk onderdeel, elk ingrediënt, optimaal opneembaar is. De aanwezige superfoods zijn tarwegras, spirulina, chlorella, kelp, maquibes, gojibes, acai, acerola etc. Elke capsule bevat 360 mg aan gecertificeerde biologische wholefoods en zeewierblends.

VIA BIOME

Biome is het pro- én prebiotica supplement van Asea. Het bevat 16 stammen probiotica, 3 types prebiotica en rode-olm extracten. Rode olm? Dit wordt al eeuwen gebruikt bij darmproblemen en ondersteunt de spijsvertering. Via Biome werkt synergetisch samen met Asea Redox.

Probiotica zijn levende, goed-aardige micro-organismen met gezondheidsbevorderende eigenschappen, die in grote getalen aanwezig zijn in de darm. Het aantal van deze micro-organismen is 10x groter dan het aantal lichaamscellen! En ongeveer 20% van onze voding is bestemd voor deze micro-organismen. Onze slijmviezen zijn immunologisch met elkaar verbonden en kunnen zo met elkaar communiceren. Een goede balans van de darmflora voorkomt hiermee infecties in de luchtwegen, urinewegen en vagina. Een goede balans van de darmflora voorkomt en/of vermindert eveneens allergieën en aandoeningen zoals astma en eczeem.

Omdat de verbinding tussen gezonde darmen en mentale gezondheid zo sterk is, worden de hersenen ook onze tweede hersenen genoemd! Het spijsverteringsstelsel zit vol neuro-receptoren die gevoelig zijn voor microflora en hebben daar ook interactie mee. Door die sterke communicatie tussen darmflora en hersenen, kunnen onze darmen onze mentale gezondheid ondersteunen. Happy gut, happy life!

Een goede PRE is belangrijk voor de PRO! Prebiotica zijn onverteerbare voedingsingrediënten die selectief de groei en/of activiteit van 1 of meerdere soorten in de dikke darm stimuleren. Daardoor bevorderen ze onze gezondheid.

VIA LIFE MAX

De Via Lifemax is hét supplement voor iedereen met een actieve levensstijl. Ook de Via Lifemax bestaat uit een reeks van superfoods, paddenstoelen en kruiden om onze gezondheid optimaal te ondersteunen, zoals: druivenpit-extract (resveratrol), kurkuma, groenethee-extract, reishi, lion’s mane, astragalus en dergelijke.

De voordelen:

 • Reguleert gezonde celdeling
 • Verlengt onze levensduur
 • Ondersteunt het cardiovasculair systeem
 • Ondersteunt een gezond ontstekingsmechanisme (hierdoor krijg je minder snel ontstekingen)
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Helpt bij het onderhouden van gezonde hersenfuncties
 • Helpt bij het regelen van onze gemoedstoestand
 • Ondersteunt ons zicht
 • Gaat uiterlijke veroudering tegen
 • Voorziet van de fundamentele voeding voor onze vitale functies

Benieuwd naar hoe het voor jou kan werken?